Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731558596

Amistoso (Int.) 731558596 Información oficial sobre el partido 731558596 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido 3 - 3 Colonia Surk Alineación oficial del equipo 'Colonia Surk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido 2 - 1 Colonia Surk Alineación oficial del equipo 'Colonia Surk' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NINJAS ROJOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a NINJAS va ser Ricardo Luque.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Pablo Nolde va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Cibrán Bergua va augmentar l'avantatge de NINJAS a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Juan Manuel Moreno Díaz de NINJAS va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Santi Martín Prat al minut 78 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Colonia Surk

Goles Goles

  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Colonia va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mirko Vernhet la va transformar en el 3 - 1.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cibrán Bergua no va poder aturar Marcel Braeske de Colonia, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 73 el 3 - 2.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Mirko Vernhet marqués l'empat. Al minut 77 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Claudius Steinberg va estar a punt de posar per davant a Colonia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Lasalde va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Cosmin Martinescu va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan Luis Lasalde va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosmin Martinescu de Colonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.