Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731558556

Amistoso (Int.) 731558556 Información oficial sobre el partido 731558556 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

Monopoli 1966 Alineación oficial del equipo 'Monopoli 1966' en el partido 3 - 0 Blaue Adler Sohland/Spree Alineación oficial del equipo 'Blaue Adler Sohland/Spree' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Monopoli 1966 Alineación oficial del equipo 'Monopoli 1966' en el partido 7 - 0 Blaue Adler Sohland/Spree Alineación oficial del equipo 'Blaue Adler Sohland/Spree' en el partido
Es un cenizo 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monopoli 1966

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Monopoli contenien la respiració mentre en Abel Salas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Abel Salas de Monopoli va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Péter Zsebők es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Ole Nelson quasi marca en una jugada assajada de córner que Donatello Barbani havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Gerardo Montero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mircea Păvăloiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Francesco Maria Mella es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ovidiu Arpinte va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Péter Zsebők. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Celino Bulnes de Monopoli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Blaue Adler Sohland/Spree

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Luis Mendez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Georg Biard va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): BASS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Xaver Heydebreck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.