Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731557043

Amistoso (Int.) 731557043 Información oficial sobre el partido 731557043 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

TRES DE BASTOS Alineación oficial del equipo 'TRES DE BASTOS' en el partido 1 - 0 IB Khémis El Khechna Alineación oficial del equipo 'IB Khémis El Khechna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TRES DE BASTOS Alineación oficial del equipo 'TRES DE BASTOS' en el partido 2 - 0 IB Khémis El Khechna Alineación oficial del equipo 'IB Khémis El Khechna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRES DE BASTOS

Goles Goles

  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Frank Mather al minut 70, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al BASTOS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BASTOS, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Rafael Mariño va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): BASTOS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Luis Barrutieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amb 39 minuts disputats, Frank Mather gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sammi Yahia Zoubir va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 287 Minuto 52 (Ocasión tiro lejano): El BASTOS se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 52, en Rafael Mariño va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): BASTOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Oñate en un 1 contra 1 amb el porter Sammi Yahia Zoubir, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Oñate de BASTOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Oñate se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

IB Khémis El Khechna

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Ajnur Hasečić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sajith Vimukthi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Bimal Neupane va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Constantí 'Tocha' Palmiola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.