Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555953

Amistoso (Int.) 731555953 Información oficial sobre el partido 731555953 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Guetos United FC Alineación oficial del equipo 'Guetos United FC' en el partido 2 - 1 Cricar FC Alineación oficial del equipo 'Cricar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guetos United FC Alineación oficial del equipo 'Guetos United FC' en el partido 0 - 1 Cricar FC Alineación oficial del equipo 'Cricar FC' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guetos United FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): GUFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Rubén Matamala va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Gunnar Holm va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de GUFC.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Pedro Carpio de GUFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cricar FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el 19 va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Silvio Tinozzi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): 19 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Molina va desviar el xut final de Enrique Luzardo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El 19 creava perill des de la dreta al minut 33, però en Diego Molina, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alessandro Caltran desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Diego Molina va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alessandro Caltran des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Jan Pielecki va estar a punt de posar per davant a 19 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Molina va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77, Enrique Luzardo de 19 va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alessandro Caltran no va ser aprofitada per en Miklós Fazekas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Enrique Luzardo va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boyazid Sayfullaev de 19 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Alessandro Caltran de 19 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.