Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555859

Amistoso (Int.) 731555859 Información oficial sobre el partido 731555859 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Puerta Bonita Alineación oficial del equipo 'Puerta Bonita ' en el partido 4 - 1 C.R. VASCO DA GAMA - RJ Alineación oficial del equipo 'C.R. VASCO DA GAMA - RJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puerta Bonita Alineación oficial del equipo 'Puerta Bonita ' en el partido 0 - 1 C.R. VASCO DA GAMA - RJ Alineación oficial del equipo 'C.R. VASCO DA GAMA - RJ' en el partido
Tiene mucha potra 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerta Bonita

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va provocar un lliure directe. Beila Santakurutz el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Puerta eren letals, i Zacarías Velázquez va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Puerta va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Beila Santakurutz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Puerta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Beila Santakurutz aconseguint el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ermenter Visent per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leopoldo Baião va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

C.R. VASCO DA GAMA - RJ

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paweł Dubowski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Paweł Dubowski quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Eduardo Falpalà va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ambrosio Batalha de VASCO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.