Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555843

Amistoso (Int., RC) 731555843 Información oficial sobre el partido 731555843 en Hattrick

23.05.2024 01:00:00

Dinamo Lynimi Alineación oficial del equipo 'Dinamo Lynimi' en el partido 4 - 3 Club Atlético Peñarol. Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Peñarol.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dinamo Lynimi Alineación oficial del equipo 'Dinamo Lynimi' en el partido 5 - 0 Club Atlético Peñarol. Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Peñarol.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Lynimi

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dinamo van tornar a saltar d'alegria al minut 27. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Nurgazi Jalilov que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Geoff Boes de Dinamo aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, Niccolò Orfei, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Dinamo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gennadiy Poberiy va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Jorick van Biene una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Israel Douksas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mark Stark-Malanoski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Geoff Boes va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Israel Douksas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Kevin Bellinghausen-McMullin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dinamo.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Nurgazi Jalilov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dinamo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Club Atlético Peñarol.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Peñarol agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gary López López amb mestria.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Ezequiel Reggi de Peñarol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.
  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Antonio Sedran va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Niccolò Orfei va aprofitar el regal, anotant el 2 - 2.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gary López López de Peñarol es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peñarol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gerzino Lamkel Zé, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John Martínez de Peñarol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Vollmar-Boguschewski de Peñarol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.