Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555752

Amistoso (RC) 731555752 Información oficial sobre el partido 731555752 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido 3 - 2 Ebichus Alineación oficial del equipo 'Ebichus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido 1 - 1 Ebichus Alineación oficial del equipo 'Ebichus' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espíritu

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Otxoko Arbina va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Espíritu.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Otxoko Arbina de Espíritu va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 208 Minuto 114 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Boke Qacha va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Ignacio Galán aquest no va estar a l'altura.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mauro Garví de Espíritu va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En David Costana de Espíritu va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Espíritu Ignacio Galán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Francisco Eduardo Jesus, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Joan Adrover va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Espíritu i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Seran Zurita anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Espíritu.

Ebichus

Goles Goles

  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 83 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ángel Camison.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 李 (Li) 振隆 (Zhenlong) va ser clau en la jugada d'atac de Ebichus al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ángel Camison, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ángel Camison va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Musa Vögeli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ebichus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Siscu Piquer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ebichus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Musa Vögeli va desviar el xut final de Carlos Chapat després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 119 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mauro Garví es va comportar com un juvenil al minut 119 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Arenas de Ebichus es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Ebichus, Joan Adrover, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ebichus, Ignacio Herrerias, col·locà la pilota just a les mans d'en Musa Vögeli. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): 李 (Li) 振隆 (Zhenlong) de Ebichus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carles Tobella va xutar fora per a Ebichus, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ebichus Souheil Upton, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Musa Vögeli. El marcador continuava 3 - 2.