Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555652

Amistoso (RC) 731555652 Información oficial sobre el partido 731555652 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

FC Ocata Maresme Alineación oficial del equipo 'FC Ocata Maresme' en el partido 1 - 2 fricando Alineación oficial del equipo 'fricando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Ocata Maresme Alineación oficial del equipo 'FC Ocata Maresme' en el partido 1 - 3 fricando Alineación oficial del equipo 'fricando' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ocata Maresme

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Maresme s'esgargamellaven dempeus per esperonar Harry Hickman que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Rubio de Maresme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fricando

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de fricando amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Magdaleno Borreguero, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduard Šatra es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iago Adrián Borrell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Santiago Martí Tovar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Benjamín Baniela va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jonathan Alemparte Gallardo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 225 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Lakubegi Bolunburua es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): fricando va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonathan Alemparte Gallardo va desviar el xut final de Sergio Tornos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Tornos.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio Tornos se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.