Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555393

Amistoso 731555393 Información oficial sobre el partido 731555393 en Hattrick

22.05.2024 17:05:00

Mamatoetjoe FC Alineación oficial del equipo 'Mamatoetjoe FC' en el partido 3 - 1 gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mamatoetjoe FC Alineación oficial del equipo 'Mamatoetjoe FC' en el partido 3 - 1 gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamatoetjoe FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Mamatoetjoe equilibrava la balança al minut 23. En Jānis Aigars Putniņš, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 120 Minuto 55 (Gol de falta): Tiberiu Posedaru va donar a Mamatoetjoe un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mamatoetjoe i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 63 minuts de joc. Mentre en Tiberiu Posedaru el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dwight Teerlink va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mamatoetjoe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Michael Ogbonna en un 1 contra 1 amb el porter Misael Dimas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Jānis Aigars Putniņš va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mamatoetjoe.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Michael Ogbonna gairebé va marcar per a Mamatoetjoe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Dwight Teerlink, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Milan Hásek de Mamatoetjoe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Milan Hásek de Mamatoetjoe es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.

gecko76

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): gecko76 va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Immanuel Gijsbertsen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): gecko76 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gary Prioux va desviar el xut final de Youp Lotz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lennaert Vermelis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Lennaert Vermelis es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 51, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jac Clignet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.