Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554738

Amistoso (Int., RC) 731554738 Información oficial sobre el partido 731554738 en Hattrick

22.05.2024 08:30:00

Piter Football Club Alineación oficial del equipo 'Piter Football Club' en el partido 3 - 2 los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piter Football Club Alineación oficial del equipo 'Piter Football Club' en el partido 0 - 2 los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piter Football Club

Goles Goles

  • 100 Minuto 86 (Gol de falta): Christopher Schmalzer va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 86.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Stanislav Dudkov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Piter FC contenien la respiració mentre en Henk Jan Omtzigt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jens Heis de Piter FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los figthing dreamers

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Piter FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sertan Barın la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del figthing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 16.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En 梁 (Liang) 晓林 (Xiaolin), que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Sertan Barın va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del figthing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vladimir Poddubnyi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Solé. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Solé després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bernd Reidt va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 梁 (Liang) 晓林 (Xiaolin) al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Horaţiu Todeasă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bernd Reidt, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martin Brunetzky va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 98 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrian Mitręga estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jorge Solé, als 98 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Jorge Solé quasi aconsegueix empatar per figthing al minut 110, però Bernd Reidt va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 116 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 116 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sertan Barın va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Al minut 117 Elichai Pardo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bernd Reidt va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Sertan Barın de figthing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.