Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554688

Amistoso (Int.) 731554688 Información oficial sobre el partido 731554688 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

A.C. Billyan Alineación oficial del equipo 'A.C. Billyan' en el partido 1 - 2 kaners kankers Alineación oficial del equipo 'kaners kankers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.C. Billyan Alineación oficial del equipo 'A.C. Billyan' en el partido 4 - 1 kaners kankers Alineación oficial del equipo 'kaners kankers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Billyan

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Billyan contenien la respiració mentre en Valéry Verheyden s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Alex Donoghue, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Valéry Verheyden! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Valéry Verheyden va estar a punt d'empatar per a Billyan quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Borysław Cyruliński va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Edvin Calmar va enviar un xut des de 40 metres al minut 59, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Billyan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

kaners kankers

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ireneusz Kierzek no va poder aturar Erich Göttingen de kankers, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 20 el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Erich Göttingen de kankers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Joel O'Kelly va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vitali Gurtschmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): kankers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 49 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Erich Göttingen no va ser gens encertat.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Erich Göttingen va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thomas MacCann, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Sjors van Teunenbroek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vitali Gurtschmann, però la pilota va topar amb el travesser.