Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554576

Amistoso (Int.) 731554576 Información oficial sobre el partido 731554576 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

Cluj Transylvania Alineación oficial del equipo 'Cluj Transylvania' en el partido 0 - 3 the wild & the innocent Alineación oficial del equipo 'the wild & the innocent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cluj Transylvania Alineación oficial del equipo 'Cluj Transylvania' en el partido 2 - 2 the wild & the innocent Alineación oficial del equipo 'the wild & the innocent' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,4 % 21,3 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cluj Transylvania

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Nan Lin Tun no oblidarà el que li va passar durant el minut 31. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del innocent. La jugada d'estratègia del Transylvania per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lucian-Ionuţ Mititelu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Józef Obroślak va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mihai Tiliţă no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Herolind Lleshi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dantis Nestoridis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Józef Obroślak va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Transylvania va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Dantis Nestoridis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Józef Obroślak de Transylvania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

the wild & the innocent

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rubén Valladares es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jorge Gastey va augmentar l'avantatge de innocent a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Gastey de innocent l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Raúl Iduarte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Pier Federico Scanu gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angelo Giorgio Cortesi de innocent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.