Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731553679

Amistoso (Int., RC) 731553679 Información oficial sobre el partido 731553679 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

FC Köln-Buchheim 2017 Alineación oficial del equipo 'FC Köln-Buchheim 2017' en el partido 5 - 6 RVB Theodossa Alineación oficial del equipo 'RVB Theodossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Köln-Buchheim 2017 Alineación oficial del equipo 'FC Köln-Buchheim 2017' en el partido 1 - 7 RVB Theodossa Alineación oficial del equipo 'RVB Theodossa' en el partido
Tiene mucha potra 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Köln-Buchheim 2017

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Sepp Lüdingshausen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. FCKB es posava per davant!
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Pedro Neves de FCKB va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Philipp Wietersheim va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Neves va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Klaus-Ulrich Krobath va incrementar l'avantatge de FCKB amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 95 gràcies a la jugada de Przemysław Kozimor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

RVB Theodossa

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Theodossa no defallien en cap moment. Producte d'això, en Klemens Krüsi va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Zirak Zirakzadeh va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Theodossa va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 61.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Theodossa seguien lluitant fins al final. Al minut 77, fruit d'aquests esforços, Camilo Lutkowski va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Theodossa van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 83, quan Edy Raguth va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Zirak Zirakzadeh per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.
  • 173 Minuto 102 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pajtim James va poder marcar tot sol el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Reimo Paland va fer una estirada espectacular al minut 32, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Edy Raguth.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pál Valkay va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Hubert Julmy ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Theodossa va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 51, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pál Valkay.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Luca Gitti va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Reimo Paland.
  • 206 Minuto 97 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Zirak Zirakzadeh va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zirak Zirakzadeh de Theodossa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edy Raguth.