Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731553374

Amistoso (Int., RC) 731553374 Información oficial sobre el partido 731553374 en Hattrick

22.05.2024 17:45:00

FC Vinaros Alineación oficial del equipo 'FC Vinaros' en el partido 6 - 4 F.C. Dinamo Radesti Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo Radesti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Vinaros Alineación oficial del equipo 'FC Vinaros' en el partido 3 - 1 F.C. Dinamo Radesti Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo Radesti' en el partido
Tiene bastante suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vinaros

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Vlad Lemnaru llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vinaros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 83, deixant Jan-Arie van der Wouden en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Władysław Krużel va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Mitică Arseni, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.
  • 111 Minuto 115 (Gol por el centro): Passat el minut 115 de joc, Jan-Arie van der Wouden facilitava les coses al Vinaros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Vinaros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Mitică Arseni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Jan-Arie van der Wouden del Vinaros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Robert Polat va estar a punt de marcar al minut 93 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vinaros a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Władysław Krużel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Lăcătuş de Vinaros es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Zoltan Roşca de Vinaros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matei Niţescu en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Vinaros Vladimir Lăcătuş, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Matei Niţescu. El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Vinaros Artem Kostyk no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matei Niţescu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mitică Arseni va xutar fora per a Vinaros, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!

F.C. Dinamo Radesti

Goles Goles

  • 162 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Seran Débole, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 7.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mihai-Constantin Andrei va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Radesti agafava avantatge al minut 84 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Emmanouil Thomakos amb mestria.
  • 118 Minuto 92 (Gol evento especial córner peinado): En Massimo Omini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Radesti, un peu providencial d'en Zygmunt Sędziński va situar el 3-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Emmanouil Thomakos va poder marcar per a Radesti en un servei de cantonada picat per en Ruslan Presnyakov quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ruslan Presnyakov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Emmanouil Thomakos va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ruslan Presnyakov, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ali Ötün, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zygmunt Sędziński de Radesti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Luca Bojiţă de Radesti va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Emmanouil Thomakos de Radesti va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Radesti, Mihai-Constantin Andrei, col·locà la pilota just a les mans d'en Anton Belyakin. El marcador: 6 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Radesti, George Tentiş, col·locà la pilota just a les mans d'en Anton Belyakin. El marcador: 6 - 4.