Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731553088

Amistoso (Int.) 731553088 Información oficial sobre el partido 731553088 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

solysombra Alineación oficial del equipo 'solysombra' en el partido 4 - 2 FC Beens Alineación oficial del equipo 'FC Beens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
solysombra Alineación oficial del equipo 'solysombra' en el partido 3 - 0 FC Beens Alineación oficial del equipo 'FC Beens' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solysombra

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): solysombra equilibrava la balança al minut 30. En Paulo António, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Birk Frederiksen de solysombra aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): solysombra, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de Birk Frederiksen per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Birk Frederiksen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Paulo António va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roman Kratochvil va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Nobre Henriques va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Felipe Albores va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de solysombra.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Felipe Albores va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip solysombra Kristian Hackl-Schoerg quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roman Kratochvil l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

FC Beens

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mesay Dagnachew va llençar el penal ras arran de pal.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Przemysław Kinowski va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Mesay Dagnachew va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mesay Dagnachew de Beens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Doncel de Beens va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.