Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731552607

Amistoso (Int., RC) 731552607 Información oficial sobre el partido 731552607 en Hattrick

22.05.2024 20:00:00

Ekets BK Alineación oficial del equipo 'Ekets BK' en el partido 4 - 0 Real PeloTeroS CF Alineación oficial del equipo 'Real PeloTeroS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ekets BK Alineación oficial del equipo 'Ekets BK' en el partido 1 - 1 Real PeloTeroS CF Alineación oficial del equipo 'Real PeloTeroS CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekets BK

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Ekets s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Benjamin Hurman per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ekets i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 49 minuts de joc. Mentre en Gintautas 'Gino' Buivydas el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): El porter de Ekets va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gintautas 'Gino' Buivydas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ekets van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Peter Vidén.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thomas Stensson de Ekets va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Real PeloTeroS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 9, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, David Fernández de Córdoba de PeloTeroS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.