Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731552570

Amistoso (Int., RC) 731552570 Información oficial sobre el partido 731552570 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

PeReZ Team (L) Alineación oficial del equipo 'PeReZ Team (L)' en el partido 1 - 5 Club Atletico Sunchi Plate Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Sunchi Plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PeReZ Team (L) Alineación oficial del equipo 'PeReZ Team (L)' en el partido 1 - 2 Club Atletico Sunchi Plate Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Sunchi Plate' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeReZ Team (L)

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de PRZT per la dreta va donar com a resultat un gol de Waldemar Zydorek al minut 66 que reduïa la distància a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Gyde Doevendans de PRZT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Atletico Sunchi Plate

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nguyễn Long Quân que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl Ferra va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Atletico va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roas Decocq, amb un xut sec des de la dreta.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roas Decocq de Atletico es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicolas Careca, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Atletico va deixar en bona posició a en Krzysztof Kuboń per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Roas Decocq va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Nguyễn Long Quân va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Ferra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nguyễn Long Quân de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.