Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731551881

Amistoso (Int., RC) 731551881 Información oficial sobre el partido 731551881 en Hattrick

22.05.2024 08:00:00

Ağın S.K. Alineación oficial del equipo 'Ağın S.K.' en el partido 3 - 1 Bayer Terrassa Alineación oficial del equipo 'Bayer Terrassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ağın S.K. Alineación oficial del equipo 'Ağın S.K.' en el partido 2 - 0 Bayer Terrassa Alineación oficial del equipo 'Bayer Terrassa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ağın S.K.

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Ağın va posar-se per davant 1 - 0 al minut 24, quan Bautista Porras va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Ağın va obtenir un penal al minut 30, que va llançar a la perfecció Bautista Porras. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ağın al minut 74, que va llançar ajustat al pal en Bautista Porras. 3 - 0 pels locals.

Bayer Terrassa

Goles Goles

  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Lier Ondartza la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Seth Mark que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Seth Mark va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Terrassa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paco Rezusta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Guastini.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alberto Guastini de Terrassa per doble groga al minut 35.