Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731549652

Amistoso (Int., RC) 731549652 Información oficial sobre el partido 731549652 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 2 - 1 Stones FC Alineación oficial del equipo 'Stones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 2 - 1 Stones FC Alineación oficial del equipo 'Stones FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Charlsba

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Charlsba una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sígfrid Sisternas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 69.
  • 124 Minuto 111 (Gol de penalti): Corria el minut 111, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Charlsba s'avançava en el marcador després que en Selim Younsi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Charlsba va posar setge sobre la defensa central visitant però en Óscar Velasco Nieto no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 9 minuts, en David Manzanedo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Óscar Velasco Nieto va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Óscar Velasco Nieto va estar a punt d'empatar per a Charlsba quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mojmír Dučák va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Óscar Velasco Nieto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Mojmír Dučák va fer una magnífica aturada al minut 47, tot i el bon llançament de falta de Selim Younsi.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Charlsba va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adolfo Corredor la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Charlsba van sortir al contraatac al minut 74, però Àngel Eixarch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuel de Mingo va estar a punt d'avançar els locals al minut 109 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Manzanedo.

Stones FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Michaël Cano sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 4 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Paulino Castiñeiras va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marius Gheorghe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Stones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cătălin Rudăreanu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Onofrio Verì va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Marius Gheorghe de Stones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Paulino Castiñeiras de Stones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.