Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731548260

Amistoso (Int., RC) 731548260 Información oficial sobre el partido 731548260 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

DiabloMir Alineación oficial del equipo 'DiabloMir' en el partido 2 - 3 Rubro Paraibano Alineación oficial del equipo 'Rubro Paraibano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DiabloMir Alineación oficial del equipo 'DiabloMir' en el partido 2 - 2 Rubro Paraibano Alineación oficial del equipo 'Rubro Paraibano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DiabloMir

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): DiabloMir, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Marco Calamani per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): DiabloMir va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hardy Müntener va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Rubro Paraibano

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 49 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jorge Roberto Camacho.
  • 160 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 del partit, Antônio Batista Stefanin va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 92, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jorge Roberto Camacho es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En István Darida, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Roberto Camacho que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asdrúbal Trindade de Rubro PB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asdrúbal Trindade va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Rubro PB va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Silvera de Rubro PB es va guanyar la targeta groga merescudament.