Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731546972

Amistoso (Int.) 731546972 Información oficial sobre el partido 731546972 en Hattrick

23.05.2024 00:30:00

Racing del Uruguay Alineación oficial del equipo 'Racing del Uruguay' en el partido 5 - 0 Slava Ukraine Alineación oficial del equipo 'Slava Ukraine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing del Uruguay Alineación oficial del equipo 'Racing del Uruguay' en el partido 4 - 0 Slava Ukraine Alineación oficial del equipo 'Slava Ukraine' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing del Uruguay

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Racing U prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en John Vikström va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Racing U al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Jaroslav Poustka. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Racing U a 3 - 0. John Vikström va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Bogdan Dzwonkowski va incrementar l'avantatge de Racing U amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ronaldo Petirrossi la va rematar Jaroslav Poustka amb una magnífica volea que va fer pujar per a Racing U el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Racing U va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Waldemar Napolski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lorris Morot.

Slava Ukraine

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Miroslav Rišo va ridiculitzar a en Slavomil Babůrek amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Šimon Voloch de Ukraine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.