Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731546318

Amistoso 731546318 Información oficial sobre el partido 731546318 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido 2 - 5 FC CHAPITAS Alineación oficial del equipo 'FC CHAPITAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido 7 - 3 FC CHAPITAS Alineación oficial del equipo 'FC CHAPITAS' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ourense Fenix

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ourense va ser Fernando Monge.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Renán Narváez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ourense per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Renán Narváez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Félicien Gnonsoa va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

FC CHAPITAS

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marcus Heuthaler va anar a parar al cap de Max Christie que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a CHAPITAS el 1 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, CHAPITAS es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Kristijan Kravić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Max Christie de CHAPITAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): CHAPITAS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Iván Miranda va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 91 (Gol de penalti): Passaven 91 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Iván Miranda va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Marcus Heuthaler va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Cantos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Zvonko Škorput quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marcus Heuthaler va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Iván Miranda, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ryszard Grzyb es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.