Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731546183

Amistoso 731546183 Información oficial sobre el partido 731546183 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido 0 - 1 estamos borrachos y somos muy machos revival Alineación oficial del equipo 'estamos borrachos y somos muy machos revival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido 2 - 0 estamos borrachos y somos muy machos revival Alineación oficial del equipo 'estamos borrachos y somos muy machos revival' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kelin

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Guirior va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kjetil Frafjord hauria d'haver estat gol al minut 14 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Juan Guirior quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Joaquín Ramírez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joaquín Ramírez va entorpir al marcador d'en Lauge Eriksen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Lauge Eriksen va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Lauge Eriksen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Guirior va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Kelin va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lauge Eriksen no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Kelin enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kjetil Frafjord de Kelin es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.

estamos borrachos y somos muy machos revival

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roberto Derosi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tobías Cardaveras la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.