Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731545388

Amistoso (Int.) 731545388 Información oficial sobre el partido 731545388 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 0 - 5 Super Dino Alineación oficial del equipo 'Super Dino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 0 - 2 Super Dino Alineación oficial del equipo 'Super Dino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Satanases del Infierno

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Queraf de Satanases la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Portela.

Super Dino

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Justin Kelch que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Super l'avantatge per 0 - 2. Gennadiy Bulavintsev en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Super va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Justin Kelch, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Marcelo Clotet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Marcelo Clotet va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Super.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Justin Kelch de Super va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 7 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Super la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Justin Kelch al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Michele Costanzo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marc Fornals, però la pilota va topar amb el travesser.