Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544736

Amistoso (Int., RC) 731544736 Información oficial sobre el partido 731544736 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

CF JANÓW - ŁÓDŹ Alineación oficial del equipo 'CF JANÓW - ŁÓDŹ' en el partido 4 - 1 Borgo Marina Alineación oficial del equipo 'Borgo Marina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF JANÓW - ŁÓDŹ Alineación oficial del equipo 'CF JANÓW - ŁÓDŹ' en el partido 4 - 0 Borgo Marina Alineación oficial del equipo 'Borgo Marina' en el partido
Tiene un resultado normal 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF JANÓW - ŁÓDŹ

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): Una falta al minut 11 va provocar un lliure directe. Belisario Cárdenas el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Greg Desplats van servir per superar a l'últim defensor, en Samuele Falcettoni. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Czerwoni cantant "Greg Desplats selecció!"
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Czerwoni va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Greg Desplats va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Czerwoni i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 89 minuts de joc. Mentre en Belisario Cárdenas el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Czerwoni ho intentava per la dreta per mitjà de Greg Desplats, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kelmin Meuwissen al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pietro Nativo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Czerwoni va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Belisario Cárdenas en un 1 contra 1 amb el porter Kelmin Meuwissen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lech Norwicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Pietro Nativo de Czerwoni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Carámbula de Czerwoni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Borgo Marina

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kim Ventimiglia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuele Falcettoni de Marina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.