Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544692

Amistoso (Int., RC) 731544692 Información oficial sobre el partido 731544692 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 4 - 6 Beşiktaş idman yurdu Alineación oficial del equipo 'Beşiktaş idman yurdu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 3 - 5 Beşiktaş idman yurdu Alineación oficial del equipo 'Beşiktaş idman yurdu' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbilis

Goles Goles

  • 100 Minuto 63 (Gol de falta): Rubén Guaita va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 63.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Antonio Abarca va acabar en una passada genial cap al jugador de Bilbilis Marcelino Aranzana, que va marcar el 2 - 5.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del Bilbilis van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Marcelino Aranzana que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Bilbilis per la dreta va donar com a resultat un gol de Antonio Abarca al minut 84 que reduïa la distància a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Rubén Guaita va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 42 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Manuel Kyuvliev no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Porres de Bilbilis es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.

Beşiktaş idman yurdu

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Ruşen Oğuzer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ruşen Oğuzer va augmentar l'avantatge de Beşiktaş a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Passaven 34 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ruşen Oğuzer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Saim Maşuk de Beşiktaş va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Saim Maşuk va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Ruşen Oğuzer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 4 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Al minut 81 de joc, Ruşen Oğuzer de Beşiktaş va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saim Maşuk de Beşiktaş amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ogün Egelioğlu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.