Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544592

Amistoso (Int., RC) 731544592 Información oficial sobre el partido 731544592 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 2 - 4 Foto Nandos Alineación oficial del equipo 'Foto Nandos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 4 - 2 Foto Nandos Alineación oficial del equipo 'Foto Nandos' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeras team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Siegmar Sternal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Palmeras se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Palmeras va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 59 Maurizio Pieraccini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Jan Czerny gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Markus Soll va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florian Endisch de Palmeras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siegmar Sternal de Palmeras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Foto Nandos

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 34 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Fnandos. Alcino Beiroco el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 62 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Arsénio Jordão de Fnandos marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 70, quan Vitálio Raposo va posar els visitants Fnandos per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Alcino Beiroco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Inácio Barbosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Inácio Barbosa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitálio Raposo de Fnandos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.