Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544390

Amistoso (Int.) 731544390 Información oficial sobre el partido 731544390 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

The Japers Alineación oficial del equipo 'The Japers' en el partido 3 - 3 Les Royals Sudistes Alineación oficial del equipo 'Les Royals Sudistes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Japers Alineación oficial del equipo 'The Japers' en el partido 6 - 0 Les Royals Sudistes Alineación oficial del equipo 'Les Royals Sudistes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Japers

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sudistes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arjen Duthieuw la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Japers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 42.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joost Menken va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Japers empatava el partit, 2 a 2, al minut 44.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Japers, atacant per l'esquerra al minut 60, va aprofitar el magnífic llançament de Evert Vancalster per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Joël Boomkens va estar a punt de marcar al minut 3 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Evert Vancalster va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Japers.

Les Royals Sudistes

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Gerard Puigmiquel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sudistes, Matisse Morinière, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sudistes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Floriant Vauclin va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Francesc Xavier Estol marqués l'empat. Al minut 78 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maurici Fàbregas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Addy van Melis per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.