Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544279

Amistoso (Int.) 731544279 Información oficial sobre el partido 731544279 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Cajaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Cajaga C.F.' en el partido 3 - 3 Kabelis Alineación oficial del equipo 'Kabelis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cajaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Cajaga C.F.' en el partido 0 - 2 Kabelis Alineación oficial del equipo 'Kabelis' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cajaga C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cajaga eren letals, i Luis Javier Castelló va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cajaga amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Enzo Pérez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Luis Martín de Cajaga empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cajaga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luís Willian Coelho Melo va sortir per sobre el travesser.

Kabelis

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kabelis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Liutgardas Zolbas.
  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Hermanas Kiriliauskas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fulgentas Budevičius és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Admutis Žurkelis perquè aconseguís el 2 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abramas Damarodas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Leopoldas Vaupelis quasi marca en una jugada assajada de córner que Fulgentas Budevičius havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Liutgardas Zolbas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Kabelis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Fulgentas Budevičius va quedar-se sol davant el porter Jesús Carmona, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fulgentas Budevičius que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Admutis Žurkelis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerhardas Degtiariovas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.