Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544108

Amistoso (Int.) 731544108 Información oficial sobre el partido 731544108 en Hattrick

22.05.2024 17:55:00

WKS_ŚLĄSK_WROCŁAW Alineación oficial del equipo 'WKS_ŚLĄSK_WROCŁAW' en el partido 5 - 3 F C Navaridas Alineación oficial del equipo 'F C Navaridas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WKS_ŚLĄSK_WROCŁAW Alineación oficial del equipo 'WKS_ŚLĄSK_WROCŁAW' en el partido 4 - 0 F C Navaridas Alineación oficial del equipo 'F C Navaridas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WKS_ŚLĄSK_WROCŁAW

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Boris Popov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jaime Gabriel Ronco trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Vilko Neuber de WKS_ŚLĄSK empatava el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): WKS_ŚLĄSK s'avançava al marcador al minut 80, després d'un rebot que va caçar en Ismayana Ramelan per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kevin Feldmann, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a WKS_ŚLĄSK.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Amir Hossein Hosseini Dehnavi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Amir Hossein Hosseini Dehnavi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Boris Popov del WKS_ŚLĄSK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): Rafke De Nil va llançar una falta directa al minut 42 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

F C Navaridas

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, FCN es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alcher Sintes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FCN va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alfonso Fernán Jiménez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Jaïr Teixidó va aprofitar un error defensiu al minut 60, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a FCN.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carles Moragrega, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elezahar Aritxaga.