Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731543528

Amistoso (Int., RC) 731543528 Información oficial sobre el partido 731543528 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Kaliski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'Kaliski Klub Sportowy' en el partido 5 - 4 Cologninhos Alineación oficial del equipo 'Cologninhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Kaliski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'Kaliski Klub Sportowy' en el partido 8 - 0 Cologninhos Alineación oficial del equipo 'Cologninhos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaliski Klub Sportowy

Goles Goles

  • 114 Minuto 7 (Gol de penalti): KKS va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Nils Abgottspon, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): KKS s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Nils Abgottspon per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El KKS no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Tymoteusz Piekoszewski es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Chinthaka Karunaratne va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Nils Abgottspon va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de KKS.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): KKS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Gaweł Czyżowicz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lesław Szymański de KKS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Dávid Szekeres de KKS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nikolaos Gounopoulos, el jugador de KKS va ser expulsat al minut 68.

Cologninhos

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el CGN va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Julius Pillnitz aconseguint el 0 - 1.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): John Karnickl de CGN va fer un bon esprint per escapar-se de Lesław Szymański i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CGN. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Rolf Hartlieb xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CGN augmentar el seu avantatge en el marcador, després que John Karnickl es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Willhelm Ostwald de CGN es va guanyar la targeta groga merescudament.