Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731543380

Amistoso (Int., RC) 731543380 Información oficial sobre el partido 731543380 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 6 - 2 Olympia Waxwings Alineación oficial del equipo 'Olympia Waxwings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Garpa, C.F Alineación oficial del equipo 'Real Garpa, C.F' en el partido 3 - 0 Olympia Waxwings Alineación oficial del equipo 'Olympia Waxwings' en el partido
Tiene bastante suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Garpa, C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Teddy Thompson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 29, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Garpa, va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marin Deleanu fent així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Garpa, a 3 - 1. Stefano Pizzagalli va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Mario Jiménez de Garpa, va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Jiménez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Garpa,.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Garpa, va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mario Sciberras progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Marin Deleanu es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Didò de Garpa, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olympia Waxwings

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Toni Kärnä va posar els visitants OW per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pauli Lappalainen va acabar en una passada genial cap al jugador de OW Sasa Huilla, que va marcar el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Falke Blomdahl de OW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.