Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731542434

Amistoso (Int.) 731542434 Información oficial sobre el partido 731542434 en Hattrick

22.05.2024 17:20:00

VV UNA Zeelst Alineación oficial del equipo 'VV UNA Zeelst' en el partido 1 - 0 Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VV UNA Zeelst Alineación oficial del equipo 'VV UNA Zeelst' en el partido 5 - 0 Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido
Es un cenizo 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VV UNA Zeelst

Goles Goles

  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Zeelst s'avançava al marcador al minut 88, després d'un rebot que va caçar en Rupert Slippens per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Zeelst va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Sako Hellemans va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Sako Hellemans arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Zeelst va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marciano Hartmans en un 1 contra 1 amb el porter Osorio Gundín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Taco Weijermans de Zeelst amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marciano Hartmans de Zeelst es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Sporting de Asturcon

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de David Bofill des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, David Bofill de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.