Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731542313

Amistoso (Int., RC) 731542313 Información oficial sobre el partido 731542313 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 1 - 8 AABV Pongas Alineación oficial del equipo 'AABV Pongas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 0 - 9 AABV Pongas Alineación oficial del equipo 'AABV Pongas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lancia de León

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Tomás Pueblo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Edu Iturricha es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Primo Neto de Lancia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AABV Pongas

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lancia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Stéphane Calcoen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pongas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 32.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Joël Kruiter de Pongas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Joël Kruiter va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Joël Kruiter va aprofitar un error defensiu al minut 47, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Pongas.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dino Masio de Pongas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 68 de partit.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pongas. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Semedo Roma xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Pongas l'avantatge per 1 - 7. Aleandro D'Amico en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan Oliver Svingen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Joël Kruiter va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Anders Månsson va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 35. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".