Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731542211

Amistoso 731542211 Información oficial sobre el partido 731542211 en Hattrick

22.05.2024 09:30:00

SC Paal Alineación oficial del equipo 'SC Paal' en el partido 3 - 3 SC NXO Alineación oficial del equipo 'SC NXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SC Paal Alineación oficial del equipo 'SC Paal' en el partido 2 - 1 SC NXO Alineación oficial del equipo 'SC NXO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Paal

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Paal va ser Volkmar Geissler.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Zvonko Levar de Paal, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alexander Draxler de Paal va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ludovic Arnaudin de Paal va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emanuel Strohmaier.

SC NXO

Goles Goles

  • 160 Minuto 28 (Gol de falta): Johannes Weilharter va empatar per a NXO, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Johannes Weilharter de NXO va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): NXO va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Robert Rabinger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Christian Brugger que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Benjamin Schaller va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Albin Wurm va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Brugger de NXO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.