Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731540852

Amistoso (Int., RC) 731540852 Información oficial sobre el partido 731540852 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

Bayer 06 Wellendorf Alineación oficial del equipo 'Bayer 06 Wellendorf' en el partido 2 - 3 Paralithikos Alineación oficial del equipo 'Paralithikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bayer 06 Wellendorf Alineación oficial del equipo 'Bayer 06 Wellendorf' en el partido 4 - 3 Paralithikos Alineación oficial del equipo 'Paralithikos' en el partido
Tiene mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,0 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer 06 Wellendorf

Goles Goles

  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Roman Nosol rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ahmet Hamdi Kurban, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Ruedi Selmsdorf va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Wellendorf va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcel Tremetzberger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Friso Hilgers.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Benjamín 'Baxus' Bukčuliak de Wellendorf va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 47, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Mark Ilg va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 51, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mark Ilg va ridiculitzar a en Friso Hilgers amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Paralithikos

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Sébastien Dekoning va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Paralithikos, al minut 18. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Sébastien Dekoning de Paralithikos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 190 Minuto 91 (Gol de falta): En Sébastien Dekoning conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-3

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 12 (Ocasión evento especial): Konstantin Yordakiev va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 12, però no s'esperava que en Yetiş 'Yggdrasil' Sahra, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): En Konstantin Yordakiev, al minut 16 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Yetiş 'Yggdrasil' Sahra el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Fréderik Gunst, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Paralithikos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Paralithikos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dimosthenis Kasselas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jüri Virves. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): 左 (Zuo) 邦坚 (Bangjian) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rocco Deilen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.