Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731540806

Amistoso (Int., RC) 731540806 Información oficial sobre el partido 731540806 en Hattrick

23.05.2024 01:00:00

Kona Coffee Alineación oficial del equipo 'Kona Coffee' en el partido 2 - 4 Terio Football Club Alineación oficial del equipo 'Terio Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kona Coffee Alineación oficial del equipo 'Kona Coffee' en el partido 0 - 4 Terio Football Club Alineación oficial del equipo 'Terio Football Club' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kona Coffee

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador Al Amir Selim de Coffee va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 91 minuts quan Ronny Olmstead va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Coffee.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Connor Gonyea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Coffee que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Brennen Allison de Coffee va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Terio Football Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Football va ser finalitzada des de l'esquerra per Rostislav Bludský al minut 22. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Paride Adinolfi va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 94, quan Paride Adinolfi va posar els visitants Football per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Al minut 95 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wojciech Hruszowiec va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Roman Lagunin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Menelaos Kalampoukis de Football, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Diego Maltés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Football va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Ugo Patarnello va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kris Patch va estar atent i va desviar la pilota a córner.