Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731540455

Amistoso (Int.) 731540455 Información oficial sobre el partido 731540455 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

charlitosteam Alineación oficial del equipo 'charlitosteam' en el partido 5 - 1 Stronghold-Orel AC Alineación oficial del equipo 'Stronghold-Orel AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
charlitosteam Alineación oficial del equipo 'charlitosteam' en el partido 2 - 3 Stronghold-Orel AC Alineación oficial del equipo 'Stronghold-Orel AC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

charlitosteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan Mauro Ceret va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a charlitosteam.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El charlitosteam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vyacheslav Zhigulev va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): charlitosteam va aconseguir el 3 - 0 quan Alfredo Catoyra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Mauro Ceret va incrementar l'avantatge de charlitosteam amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan charlitosteam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mauro Ceret des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alfredo Catoyra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Ceret va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Stronghold-Orel AC

Goles Goles

  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Stronghold-Orel van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 63 quan Timofey Avramenkov sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Aleš Fajmon va fer una jugada per la banda esquerra, però Marcos Rubio Rueda va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ota Andrýsek de Stronghold-Orel es va guanyar la targeta groga merescudament.