Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731540378

Amistoso (Int., RC) 731540378 Información oficial sobre el partido 731540378 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

United Eigen Alineación oficial del equipo 'United Eigen' en el partido 6 - 1 Roomatic Alineación oficial del equipo 'Roomatic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
United Eigen Alineación oficial del equipo 'United Eigen' en el partido 5 - 0 Roomatic Alineación oficial del equipo 'Roomatic' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Eigen

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): United prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Stanisław Lipnicki va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a United va ser Bartosz Szota.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, United va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Clemer Rubio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el United va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Clemer Rubio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): United va augmentar la diferència quan Clemer Rubio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de United al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Daniel Oliveira Prata. 6 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Clemer Rubio per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bernardo Di Egidio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): United va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Clemer Rubio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Reinhold Hölzl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernardo Di Egidio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del United van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bartosz Szota, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Roomatic

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en Gabriele Noferi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Stefano Minopoli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerică Ciodaru de Roomatic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.