Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539774

Amistoso (Int., RC) 731539774 Información oficial sobre el partido 731539774 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Vfl.Dortmund- Arena Alineación oficial del equipo 'Vfl.Dortmund- Arena' en el partido 4 - 0 F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vfl.Dortmund- Arena Alineación oficial del equipo 'Vfl.Dortmund- Arena' en el partido 2 - 0 F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vfl.Dortmund- Arena

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 4, indicava inequívocament que en Adolf Pihlner va saber trobar la xarxa rival. Vfl.Dortmund- desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): Vfl.Dortmund- va aconseguir el 2 - 0 quan Alex Gutfleisch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jörg Praßl va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Vfl.Dortmund- va augmentar la diferència quan Darius Lichtenau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Valente João Doce haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vfl.Dortmund- al minut 77.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Adolf Pihlner es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörg Praßl.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Parla Adsay de Vfl.Dortmund- va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Spartak de Llobregat

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Martzel Goria va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 47, i va passar la pilota a Txema Príncipe, però aquest no va encertar a marcar.