Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539635

Amistoso 731539635 Información oficial sobre el partido 731539635 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CañaLarga F.C Alineación oficial del equipo 'CañaLarga F.C' en el partido 1 - 3 Real Goá F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Goá F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CañaLarga F.C Alineación oficial del equipo 'CañaLarga F.C' en el partido 1 - 4 Real Goá F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Goá F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CañaLarga F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): CañaLarga va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dalmacio Pío, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Zenón Tosar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jorge Molina de CañaLarga no va ser gol per ben poc.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Deivid Verdeja va servir per deixar enrere el gegant Edwin Sheridan al minut 61, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Néstor Cedeira hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CañaLarga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Néstor Cedeira va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Zenón Tosar de CañaLarga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Goá F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Manuel Varandalla va posar els visitants Goá per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Tudor-Mihai Galcea des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manuel Varandalla va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Teodosio Fernández Mediavilla ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Goá va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Cătălin Păuţa va quedar-se sol davant el porter Eder Grander, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Varandalla es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Vagn Halse va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Edwin Sheridan de Goá va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.