Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539121

Amistoso (Int., RC) 731539121 Información oficial sobre el partido 731539121 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 5 - 2 special love Alineación oficial del equipo 'special love' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 7 - 0 special love Alineación oficial del equipo 'special love' en el partido
Tiene mala suerte 7.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Xarxa prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Sergio Pedrosa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Amb 11 minuts jugats, en Sinesio Abreu va augmentar l'avantatge de Xarxa a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): El gol de falta de Salvador Jordá sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 20 i ampliar l'avantatge de Xarxa a 3 - 1.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Xarxa va aconseguir el 4 - 2 quan Diego Montilla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Xarxa a 5 - 2. Rubén Estalrich va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rubén Estalrich per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 谭 (Tan) 琨霖 (Kunlin) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en 蓝 (Lan) 国雷 (Guolei) haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Xarxa al minut 66.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Odilo Alfonso va servir per deixar enrere el gegant 蓝 (Lan) 国雷 (Guolei) al minut 75, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

special love

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, 王 (Wang) 其昆 (Qikun) era molt més ràpid que el defensa Calvin Jungmann. Al minut 19, el jugador de special va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): special sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, 莫 (Mo) 秉南 (Bingnan) va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en 蓝 (Lan) 奇铭 (Qiming) ja els havia advertit que el porter contrari, en Marcos Tacón, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.