Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731538886

Amistoso (RC) 731538886 Información oficial sobre el partido 731538886 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido 2 - 4 Veldes Aviación Alineación oficial del equipo 'Veldes Aviación' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido 2 - 0 Veldes Aviación Alineación oficial del equipo 'Veldes Aviación' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bendita aficion

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): bendita s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Juancho Varlett per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): bendita va aconseguir el 2 - 0 quan Abdelalim Azizou va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo González-Remusgo al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elbio Mardarjian va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El bendita va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Elbio Mardarjian la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23 en Juancho Varlett va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evaristo Loreto.

Veldes Aviación

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Pedro Villacanes va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, David Albó de Aviación va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcus Lobb que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Aviación.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Filemón Cabanyes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aviación sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ancor Camba, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Evaristo Loreto va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bendita. La jugada d'estratègia del Aviación per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ancor Camba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Villacanes de Aviación la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.