Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731538347

Amistoso (Int.) 731538347 Información oficial sobre el partido 731538347 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Felrúglak LSL. Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL.' en el partido 3 - 1 Hutnik Chomiczówka Alineación oficial del equipo 'Hutnik Chomiczówka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Felrúglak LSL. Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL.' en el partido 2 - 1 Hutnik Chomiczówka Alineación oficial del equipo 'Hutnik Chomiczówka' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Felrúglak LSL.

Goles Goles

  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manolios Sarafis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Felrúglak empatava el partit, 1 a 1, al minut 85.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chomiczówka. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sujan Abeyaratne la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Felrúglak es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 86.
  • 135 Minuto 88 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Sujan Abeyaratne va demostrar la seva experiència quan al minut 88 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfredo de Azário va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolios Sarafis de Felrúglak es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo de Azário es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hutnik Chomiczówka

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marek Kałowski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chomiczówka.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Chomiczówka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zsombor Jordáki va desviar el xut final de Stratos Patziaras després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Chomiczówka quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kaius Hommik va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.