Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731537614

Amistoso (Int., RC) 731537614 Información oficial sobre el partido 731537614 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Iconos de la Luz Alineación oficial del equipo 'Iconos de la Luz' en el partido 4 - 2 GOTO POWER Alineación oficial del equipo 'GOTO POWER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Iconos de la Luz Alineación oficial del equipo 'Iconos de la Luz' en el partido 7 - 0 GOTO POWER Alineación oficial del equipo 'GOTO POWER' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iconos de la Luz

Goles Goles

  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Selman Üsmen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Paolo Cand per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Selman Üsmen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Iconos es posava per davant!
  • 124 Minuto 94 (Gol de penalti): Iconos va posar-se per davant 3 - 2 al minut 94, quan František Kacafírek va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 95 (Gol por la derecha): Iconos va aconseguir el 4 - 2 quan Selman Üsmen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Jean-Max Corvisier va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60, Jean-Max Corvisier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Taddäus Pitzer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Iconos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): El Iconos ho intentava per la dreta per mitjà de Dethlef Gell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Taddäus Pitzer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

GOTO POWER

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Emir Kerem Özozan va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 7. 0 - 1 per a POWER.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 en Santi Puig Saura va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Emir Kerem Özozan va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): Amb 55 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Emir Kerem Özozan va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.