Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731536036

Amistoso (Int., RC) 731536036 Información oficial sobre el partido 731536036 en Hattrick

22.05.2024 13:00:00

Rapid Camp Alineación oficial del equipo 'Rapid Camp' en el partido 3 - 1 Yioz team Alineación oficial del equipo 'Yioz team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapid Camp Alineación oficial del equipo 'Rapid Camp' en el partido 3 - 0 Yioz team Alineación oficial del equipo 'Yioz team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Camp

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Aron Moulart va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 69 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Joannes Vancleynenbreugel llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Yavuz Öcal rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Johannes Lileire, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Rapid va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Joannes Vancleynenbreugel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Joannes Vancleynenbreugel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rapid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Yavuz Öcal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rapid.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 el Rapid va posar setge sobre la defensa central visitant però en Servaas Guibert no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gian Gastone Cosi va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Aart Guibert quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Johannes Lileire va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Yioz team

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El porter de Yioz va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joaquim Huvelin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Yioz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ethan Audemard, però el porter rival va fer una gran aturada.