Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535884

Amistoso (Int.) 731535884 Información oficial sobre el partido 731535884 en Hattrick

22.05.2024 11:45:00

Les Fous Du Volant Alineación oficial del equipo 'Les Fous Du Volant' en el partido 2 - 2 parkerson Alineación oficial del equipo 'parkerson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les Fous Du Volant Alineación oficial del equipo 'Les Fous Du Volant' en el partido 2 - 3 parkerson Alineación oficial del equipo 'parkerson' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Fous Du Volant

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Kouessi Yehouetome va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Les Fous, Akouete Dangnon, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Una falta al minut 43 va provocar un lliure directe. Hyacinthe Kossoko el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Hyacinthe Kossoko de Les Fous va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Loic Azonhe de Les Fous es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ejikemeifeuwa Souza de Les Fous va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

parkerson

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hinnrich Pilati von Thassul zu Darberg quedar desmarcat i marcar per a parkerson al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Velimir Škopelja va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Hinnrich Pilati von Thassul zu Darberg de parkerson al minut 27 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): parkerson va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raphaël Freidinger es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del parkerson que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kai Plassen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Octávio Manuel Sousa Leitão hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dolf Soumah havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.