Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535491

Amistoso (Int.) 731535491 Información oficial sobre el partido 731535491 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

falopioss Alineación oficial del equipo 'falopioss' en el partido 6 - 0 ABV het hoekje Alineación oficial del equipo 'ABV het hoekje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
falopioss Alineación oficial del equipo 'falopioss' en el partido 8 - 0 ABV het hoekje Alineación oficial del equipo 'ABV het hoekje' en el partido
Tiene mala suerte 7.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

falopioss

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del falopioss contenien la respiració mentre en Ramón Cabelo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): falopioss va obtenir un penal al minut 20, que va llançar a la perfecció Carlos Pizarro. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, falopioss va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gabriel Elola, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Carlos Pizarro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan falopioss va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Pizarro des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Pizarro es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Basilli Galtzagorri al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolás Sojo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Carlos Pizarro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Basilli Galtzagorri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Ramón Cabelo de falopioss gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

ABV het hoekje

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Eelco Sonneveld s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.