Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535444

Amistoso (Int., RC) 731535444 Información oficial sobre el partido 731535444 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Dynasty Team Alineación oficial del equipo 'Dynasty Team' en el partido 3 - 1 1.FC Bartheke Mattenbach Alineación oficial del equipo '1.FC Bartheke Mattenbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Dynasty Team Alineación oficial del equipo 'Dynasty Team' en el partido 9 - 1 1.FC Bartheke Mattenbach Alineación oficial del equipo '1.FC Bartheke Mattenbach' en el partido
Está más tieso que su rival 8.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynasty Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Ivan Garbar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dynasty.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mick Pannell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Dynasty.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Dynasty va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vicente Pieres des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): David Clet va sorprendre Tobias Groner amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 53 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però David Clet estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tobias Groner al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manfred Soechst-Kugler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Dynasty ho intentava per la dreta per mitjà de Sabio Ricucci, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Clet de Dynasty la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

1.FC Bartheke Mattenbach

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Fernando Capatt va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 24 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Simone Petronaci de Mattenbach va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.