Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534578

Amistoso (Int., RC) 731534578 Información oficial sobre el partido 731534578 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Pacific Highway Alineación oficial del equipo 'Pacific Highway' en el partido 0 - 1 Atletico Astur S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Astur S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pacific Highway Alineación oficial del equipo 'Pacific Highway' en el partido 1 - 2 Atletico Astur S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Astur S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pacific Highway

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pacific va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cezary Szaton, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Kamil Ratajszczak va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 84, i va passar la pilota a Bartłomiej Witulski, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Matej Kočiščák de Pacific va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Astur S.A.D

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Honorato va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Caetano Cardesín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Óscar Martínez Arús va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Rubén Viscón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bonifacy Dąbrowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Josep David Panyella quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Daniel Ramos Platón va quedar-se sol davant el porter Bonifacy Dąbrowski, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Honorato de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.